Zinkwerk

Loodgieter nodig? Bel of mail ons!

Zinkwerk, onderhoud en reparatie in de regio Hoogvliet

Zink is bij uitstek een geschikt materiaal voor dak- en gevelbedekking. Het gaat heel lang mee, is onderhoudsvriendelijk en is 100% recyclebaar. Kiest u voor zinkwerk, dan kiest u voor duurzaamheid. MB Loodgieters is aanbieder van onder meer zinken daken en dakgoten.

Ambachtelijk zinkwerk uit Hoogvliet

Zink is onderhoudsvriendelijk en sterk materiaal. Toch kunnen externe factoren de zogeheten patina – de beschermlaag van zink – aantasten. Zure regen en rottend bladafval zijn vaak de boosdoeners die deze laag beschadigen en hierdoor kan versnelde corrosie ontstaan. Ook kan er sprake zijn van een beschadigde soldering of scheurtjes in het materiaal. Schakel daarom de zinkspecialist van MB Loodgieters in voor inspectie, tijdig onderhoud en eventuele herstelwerkzaamheden van al het zinkwerk.

Is het zinkwerk van uw huis toch aan vervanging toe? 

Dan monteert en soldeert MB Loodgieters uit Hoogvliet de volgende zinkwerken:

  • Complete daken
  • Dakgoten
  • Balkons
  • Afvoer
  • Gevels
  • Schoorstenen
  • Deklijsten

Meer informatie over de voordelen van zink of de prijzen en mogelijkheden van zinkwerkzaamheden door MB Loodgieters? Neem conatct met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat is zink eigenlijk?

Zink is een legering van zink met kleine toevoegingen van koper, titaan en aluminium. Onder invloed van het weer ontstaat oxidatie aan het oppervlak: patina. Deze beschermlaag zorgt voor een lange levensduur en geeft het zink een rustiek karakter.

Duurzaam en milieuvriendelijk
Zink is onderhoudsvriendelijk materiaal en heeft een langere levensduur dan andere materialen voor dakgoten. Zinkwerk is gemaakt van een natuurlijk materiaal en is daarom 100 % recyclebaar. Europa hergebruikt rond de 90% van al het weggegooide zink. Een ander groot voordeel van het materiaal zink is dat het zich eenvoudig laat bewerken en dat het prachtig bij iedere stijl past. Zink kan zowel voor dak- als geveltoepassingen worden gebruikt.

MB Loodgieters
 is uw partner in dakrenovaties, dakisolatie en dakinspectie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct online een offerte aan!